Luni, Martie 28, 2022
  6 Răspunsuri
  20K vizite
Această caracteristică permite utilizatorilor să invoce funcțiile încorporate ale KUTOOLS folosind codul VBA, după cum urmează:

1. Adăugați o referință la KutoolsforExcel în proiect (așa cum se arată în figura următoare)

Anunturi Alt + F11 comenzi rapide pentru a deschide editorul VB în Excel, apoi faceți clic Instrumente > Referințe ... pentru a adăuga KutoolsforExcele ca referințe în proiectul VBA.

VBA-01.png
VBA-02.png

2. Folosește ApelațiKutoolsAction metodă într-un cod VBA pentru a apela o anumită funcție a KUTOOLS, care conține un parametru de tipul de enumerare Actions care specifică ce funcție să apeleze în mod specific, cum ar fi următorul cod:

Sub CallKutoolsActionDemo()
'Call the Compare Cells function
Call Callkutoolsaction(CompareCells)
'Invoke the About function
Call Callkutoolsaction(About)
End Sub
de ani în urmă 2
·
Îmi place blogul tău, super interesant și informativ.
de ani în urmă 2
·
Bună,
Încerc să adaug Kutools for Word în același mod, dar în instrumente - referințe îmi lipsește „KutoolsforWord”, mă puteți ajuta, vă rog? (Desigur că l-am instalat :) )
de ani în urmă 2
·
Bună,
Încerc să adaug Kutools for Word în același mod, dar în instrumente - referințe îmi lipsește „KutoolsforWord”, mă puteți ajuta, vă rog? (Desigur că l-am instalat :) )

Ne pare rău, nu îl avem în Kutools for Word.:)
1 ani în urmă
·
da kutools nu sunt disponibile pentru word
în urmă cu 2 săptămâni
·
Putem adăuga coduri de bare cu vba? Am reușit să fac ca fereastra codului de bare să se deschidă cu apelul CallKutoolsAction(insertbarcode)

dar vreau ca codul vba să introducă datele mai degrabă decât să le adaug manual, deoarece am mai multe coduri de bare de adăugat.
în urmă cu 2 săptămâni
·
Putem adăuga coduri de bare cu vba? Am reușit să fac ca fereastra codului de bare să se deschidă cu apelul CallKutoolsAction(insertbarcode)

dar vreau ca codul vba să introducă datele mai degrabă decât să le adaug manual, deoarece am mai multe coduri de bare de adăugat.
Salut,

Vă mulțumesc pentru întrebarea dvs.! Kutools acceptă apelarea caracteristicilor sale prin VBA, cum ar fi deschiderea ferestrei de coduri de bare cu CallKutoolsAction(insertbarcode). Cu toate acestea, în prezent nu acceptă utilizarea VBA pentru a introduce date direct în caracteristica codului de bare. Anunțați-ne dacă aveți alte întrebări!

Amanda
  • Pagina:
  • 1
Nu există răspunsuri făcute pentru acest post.